Kirjoittajasta

PSX_20181221_165742.jpg

Olen 52-vuotias muusikko, komplisoituneen traumatisoitumisen kokemusasiantuntija ja logoterapian opiskelija. Työskentelin aiemmin parikymmentä vuotta IT-alalla, mutta tämä työurani tuli päätepisteeseen vaikeiden psyykkisten oireiden ja vakavan työuupumuksen takia.

Missioni on nyt oppia ymmärtämään paremmin traumatisoitumisesta eheytymisen keinoja ja ylipäätään auttaa ihmisiä jaksamaan arjessa. Perusviestini on, että elämänlaatu voi olla hyvää vaikeastakin psyykkisestä oireilusta huolimatta.

Omaa eheytymistäni traumatisoitumisesta on siivittänyt logoteorian ja logoterapian opiskelu. Opiskelen tällä hetkellä logoterapiaohjaajan opintoja Suomen Viktor Frankl Instituutissa syventääkseni ymmärrystäni itsestäni ja ylipäätään siitä, miten voi elää mielekästä ja tarkoituksellista elämää kaikissa olosuhteissa. Logoteorian lupaus on, että jokaisella elämällä on ainutlaatuinen ja ainutkertainen tarkoitus, viimeiseen hengenvetoon saakka. Logoteoria orientoi ihmisen väkevään ja eettiseen eksistenssiin tekemällä hänet tietoiseksi henkisistä voimavaroistaan.

Esittelen kirjassa Traumasta henkiseen kasvuun niin kokemuksiani komplisoituneesta traumasta kuin sen hoidosta ja logoteorian merkityksestä omassa eheytymisprosessissani. Kirja ilmestyi tammikuussa 2019.

Tulen tämän vuoden aikana perustamaan logoteoreettisen opintopiirin.

Jag fungerar även som svenskspråkig vägledare vid det finska Viktor Frankl-institutet. Läs mera om logoterapi, logoteori, vårt institut o. våra planer för svenskspråkiga aktiviteter.

CV:ni LinkedIn-palvelussa >

%d bloggers like this: